top of page

Pent brukte og nyrensede  HÅG Capisco kontorstoler 

-  Fyll ut et enkelt og uforpliktende skjema


-  Motta priser, detaljerte bilder og oppdaterte tilbud.


-  Du kan melde deg av når som helst

- Gratis levering i Oslo, Romerike og Bærum-området.


- Betal etter at du har sett og prøvd stolen

Ofte stilte spørsmål

 • Er C24 en seriøs tilbyder?
  Ja, jeg har en etablert bedrift med lang erfaring i salg av brukte møbler, har et godt rykte og er opptatt av å tilby en trygg og positiv kjøpsopplevelse. Se min profil på Finn.no for kundeuttalelser fra 2019. Kort om grunnen til at jeg selger Capisco stoler Min historie: Jeg har selv brukt Capisco stolen i over 7 år og ble imponert over stolens kvalitet og komfort. Etter å ha startet med å selge noen få stoler, fikk jeg en overveldende positiv respons fra kundene. Dette ga meg inspirasjon til å utvide tilbudet og tilby tilpasningsmuligheter for å møte kundenes behov. I dag har jeg en kostnadseffektiv leveranse, som gjør at jeg kan tilby konkurransedyktige priser. Det å kunne gjøre et lite bidrag til bærekraft og gjenbruk er også motiverende. Min største motivasjon er hver gang jeg leverer en HÅG Capisco stol til en ny kunde. Det er alltid like hyggelig: )
 • Hva bør jeg tenke på når jeg kjøper brukt Capisco?
  Mine råd er: 1. Se stolen i dagslys. Be om en nærbilder i dagslys: Se stolens virkelige tilstand så slipper du bomkjøp. Vær kritisk når du ser stolen i dagslys, og ta en gjennomgang før du betaler. 2. Kjøp en stol som er renset og er fri for flekker, med profesjonelt utstyr - for å slippe vondt lukt og flekker som er vanskelig å fjerne med vanlige vaskemidler.
 • Kan jeg få en kvittering på kjøpet, som jeg kan sende min arbeidgiver?
  Ja, jeg kan sende kvittering på salget.
 • Kan jeg få en faktura på kjøpet, som jeg kan benytte i mitt regnskap?
  Ja, jeg kan sende faktura på salget.
 • Hvordan kan jeg bestille en HÅG Capisco stol?
  Du kan enkelt bestille en HÅG Capisco stol på min nettside, eller ved å sende oss en melding i vår finn annonse.
 • Leverer du HÅG Capisco stoler i hele Norge?
  Jeg tilbyr gratis frakt i Oslo, Romerike, Follo og Bærum området. Om du bor utenfor dette området, kan vi avtale levering eller henting, til noen du kjenner i Oslo området.
 • Hva om jeg har spørsmål?
  Du kan kontakte meg via e-post. Jeg svarer gjerne på dine spørsmål og hjelper deg med å finne den perfekte stolen.
 • Hvor får du tak på stolene som du selger?
  Jeg kjøper stolene på flere måter: Privat: Jeg kjøper stoler fra privatpersoner som ønsker å selge sine brukte Capisco stoler. Dette kan være fordi de ikke har tid til å selge dem selv, eller fordi de bor i et område der det er vanskelig å finne kjøpere. Bedrifter: Jeg kjøper også stoler fra bedrifter som oppgraderer kontormøblene sine. Direkte kontakt: Jeg blir ofte kontaktet av både privatpersoner og bedrifter som ønsker å selge sine Capisco stoler. Fokus på stoler med slitt stoff: Mange som prøver å selge en Capisco stol med slitt stoff, har ofte lav respons på bruktmarkedet. Dette er fordi folk flest ønsker stoler i god stand. Jeg ser på dette som en mulighet, og kjøper disse stolene til en lav pris. Gjenoppliving av stolene: Etter at jeg har kjøpt stolene, tar jeg dem med til mitt verksted. Der trekker jeg om stolene med nytt stoff av høy kvalitet fra ledende aktører i bransjen. I tillegg skifter jeg ut alle deler som er slitte eller ødelagte. Dette gjør at stolene fremstår i god stand og at alle funksjoner fungerer slik de skal. Fordeler med å kjøpe fra meg: -Du får en stol i god stand til en konkurransedyktig pris. -Du kan velge mellom et bredt utvalg av stofftyper og farger. -Du kan være sikker på at stolen har blitt nøye kontrollert og reparert av en fagperson. -Du bidrar til en mer bærekraftig fremtid ved å kjøpe en brukt stol.

Kunde uttalelser - fra Finn profil. 
26 vurderinger siden 2019

Veldig hyggelig og hjelpsom. Problemfri handel, kan anbefales.

Lasse

God kommunikasjon og hyggelig handel. Vi fikk til og med stolen levert:)

Hans-Gunnar

Den hyggelige selgeren kom punktlig til avtalt tid, var svært hjelpsom med leveringen, og jeg anbefaler ham på det sterkeste :)

Nina

bottom of page