top of page
Tilbake til forsiden

Personvern / Privacy PolicyNår du bruker c-24.no, gir du LC services tilgang til opplysninger om deg. Her kan du lese mer om hvilken informasjon vi samler inn, hvordan vi gjør det og hva vi bruker den til.


Hva er personopplysninger?
Personopplysninger er informasjon som kan knyttes direkte til deg, for eksempel navn, telefonnummer og e-postadresse. Opplysninger om hvordan du bruker c-24.no, for eksempel hvilke annonser du har sett, anses også som personopplysninger.


Hvilke regler gjelder for håndtering av personopplysninger?
LC services er ansvarlig for all behandling av personopplysninger som samles inn via tjenestene c-24.no. Opplysningene lagres enten i databasene våre eller på enheten du bruker (telefonen, laptopen e.l.). Du kan være trygg på at alle personopplysninger blir behandlet i henhold til personopplysningsloven.


Hvilke opplysninger samler vi om deg?

  • Opplysninger du selv oppgir

Når du registrerer deg som bruker på c-24.no, oppgir du noen opplysninger om deg selv som blir lagret hos oss. Det samme gjelder når du fyller ut skjemaene på landingssidene våre eller andre steder på nettstedene.
 

  • Opplysninger om hvordan du besøker c-24.no

Når du besøker en av hjemmesidene våre, innhenter vi informasjon om teknologien du bruker. Dette dreier seg for eksempel om hvorvidt besøket kommer fra laptop, nettbrett eller mobil, eller hvilken nettleser og nettverksoperatør du bruker.
 

  • Opplysninger om hva du gjør på siden

Når du besøker nettsidene våre, får vi informasjon om adferdsmønsteret ditt. Det kan innebære opplysninger om hvilke sider du besøker, hvilke annonser du klikker på og hvilken reklame vi har vist deg.
 


Ansvarlig for behandling av personopplysninger i LC Services
Daglig leder i LC services er ansvarlig for behandlingen av personopplysninger i forbindelse med selskapets virksomhet. Ansvaret innbefatter den daglige oppfølgingen av forhold som gjelder personvern i virksomheten.


Hva innebærer det å registrere seg?
Du får mange fordeler ved å være registrert hos oss, men du kan når som helst avregistrere deg. Når du registrerer deg på c-24.no får du relevant informasjon per e-post, SMS eller telefon om:

- Oppdaterte tilbud på HÅG Capisco kontorstoler

- smarte grep for et trygt kjøp av brukte HÅG Capisco kontorstoler 

Etter første måned får du kun informasjon én gang per måned – eller du kan endre frekvens til to ganger i året.
 

 

Hva brukes informasjonen til?
Målet vårt er å kunne tilby deg en skreddersydd og optimalisert brukeropplevelse med c-24.no. 


Deles informasjonen med andre?
Personopplysningene dine kan bli brukt av LC Services til analyseformål. Ved mistanke om lovbrudd, vil opplysningene dine kunne utleveres til offentlige myndigheter.
I enkelte tilfeller deler vi også personopplysninger med bedrifter vi samarbeider med om CRM-tjenester eller epost og sms markedsføring. Bedriftene har ikke lov til å bruke informasjonen utenom tjenestene de gjør for oss.
 


Opplysninger gjennom cookies
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for deler av tjenestene våre. Dette er små filer med informasjon som lagres på datamaskinen din for å gi deg en bedre brukeropplevelse. Du kan slå funksjonen av og på etter eget ønske i nettleseren din. Om du slår den av, kan du likevel bruke C24, men enkelte funksjoner vil kanskje ikke fungere optimalt.


Sletting av personopplysninger
Vi lagrer ikke personopplysninger lenger og i større grad enn formålet tilsier, med mindre det er lovpålagt. Vi har faste rutiner for sletting og anonymisering, og du kan be om å få fjernet opplysninger fra brukerprofilen din.
Dette kan du enkelt gjøre ved å sende oss en epost til info@c-24.no der du legger inn din epost og mobilnummer.

Ønsker du å avregistrere deg fra våre nyhetsbrev, kan du enkelt gjøre dette ved å klikke på avregistrering linken i nyhetsbrevene eller sende oss en epost.
Dette kan du enkelt gjøre ved å sende oss en epost til info@c-24.no der du legger inn din epost og mobilnummer.


Tilbake til forsiden

bottom of page